Cégünkről

Társaságunk főtevékenysége az élő vágósertések és malacok beszerzése, vágása és a különböző sertés féltestek ezt követő értékesítése. Az értékesítés mellett sertésvágás szolgáltatást is kínálunk.

Számunkra a siker legfontosabb mutatója a vevőink, üzleti partnereink és munkatársaink hosszú távú elégedettsége. Tisztában vagyunk azzal, hogy sikereinkhez a vállalat minden egyes dolgozója hozzájárul. Azt a kijelentést, miszerint az emberi potenciál a legfontosabb érték, amellyel rendelkezünk, nem hagyhatjuk a társaság üres gondolatává válni. Tökéletes dolgozói csapattal büszkélkedhetünk. Munkatársaink minden egyes vevőt kivétel nélkül szakszerű módon és gyorsan kiszolgálnak.

Cégünk az élelmiszer-minőség és biztonság területén az értékesített termékek és szolgáltatások minőségének és biztonságának folyamatos javítására irányuló tevékenységek fejlesztését támogatja. Az élelmiszer-biztonság az első számú prioritásunk, amely iránt minden egyes munkatársunk elkötelezett.

Az élelmiszer-biztonság területén a biztonságos élelmiszeripari termékek előállítására és szállítására, a vevői igények kielégítésére és a bevezetett HACCP rendszer hatékonyságának folyamatos növelésére fektetjük a hangsúlyt. A gyártásban a folyamatos fejlődést, a minőség javítását és nem utolsósorban a termékkínálat biztonságát tartjuk szem előtt.

Csak olyan beszállítókkal működünk együtt, akik minőségi és biztonságos alapanyagokat tudnak számunkra szállítani, hogy csak biztonságos ételeket hozhassunk forgalomba.

Cégünk tanúsított HACCP rendszert vezetett be, és a helyes gyártási gyakorlat alapelveit követi.

Kapcsolat

NOURUS - MÄSO s.r.o.

Szlovák Köztársaság
+421 903 129 216
nourusmaso@nourusmaso.sk

Elérhetőségek